BABOR Ampullen, BABOR producten, Beauty tips

Huidverzorging & kleine krachtbommetjes – BABOR Ampullen

huidverzorging

Het gelaat is vrijwel het eerste wat iemands aandacht trekt. Wanneer je een persoon aankijkt, kijk je hem of haar altijd recht in het gezicht aan. Oneffenheden in het gezicht vallen daardoor uiteraard sneller op. Hoewel het je gezicht ook karakteriseert, is het belangrijk de huid goed te verzorgen, waardoor huidveroudering ook verder afgeremd wordt. Goede huidverzorging kan er bovendien voor zorgen dat vermoeidheid en dofheid niet langer zichtbaar zijn.

Kleine krachtbommetjes

Om je huid te stimuleren, kun je gebruikmaken van ampullen. Deze kleine krachtbommetjes bevatten werkstoffen die zowel specifieke huidproblemen aanpakken, als de algehele huidconditie verbeteren.

De concentratie van de werkstoffen is bijzonder hoog, acht keer geconcentreerder dan een crème.

De ampullen zitten in luxe glazen en zijn verpakt in individuele, luchtdichte verpakkingen zodat werkstoffen niet kunnen vervliegen. Dat is ook de reden dat ampullen in een keer opgebruikt moeten worden: bewaar je de inhoud dus niet voor later, want dan kunnen de mooie ingrediënten hun werk niet meer zo effectief doen.

Waarom ampullen?

Je kunt je afvragen wat ampullen precies toevoegen aan je huidverzorgingsroutine wanneer je de huid al intensief verzorgt. Het mooie aan een ampul is dat het gemakkelijk in het gebruik is, maar wel bijzonder effectief. Zo is er vrij weinig tijd nodig om in te trekken, doordat de substantie vloeibaar is. Je brengt het ‘s ochtends en ‘s avonds aan en trekt meteen in de huid. Ook is het een zeer effectieve behandeling door de concentratie werkstoffen, resultaten zijn direct merkbaar. Ampullen zijn in die zin een aanvulling aan je reguliere huidverzorging.

Je gebruikt een ampul onder een crème, om heel doelgericht aan jouw specifieke huidwens te werken.

Denk bijvoorbeeld aan repair, anti-aging, hydratatie, enzovoorts. Het is dan ook goed te combineren met andere Baborproducten. En heb je al eens aan een kuurbehandeling gedacht? Neem bijvoorbeeld een kuur van zes weken, waarbij je iedere week op een ander doel inzet.

In het gebruik

Een ampul kan dus een goede toevoeging zijn aan de verzorgingsroutine. Zorg, voordat je dit product aanbrengt, ervoor dat je de huid goed reinigt met BABOR Cleansing producten.

Lees in het artikel ‘Een schone huid ? Een mooie huid’ waarom eerst reinigen zo belangrijk is.

Na de reiniging schud je de ampul en bedek je de hals van het glas met een tissue of de bijgevoegde ampul-opener. Als de ampul is geopend, kun je het concentraat in de handpalm gieten en verdelen over je gezicht, hals en decolleté. Na het aanbrengen van het middel, zie je snel een mooie huidverbetering.

Huidverzorging

Heb jij last van puistjes en/of andere huidirritaties? Dan is de Active Purifier ampul geschikt voor jou. Dit product richt zich op de huidonzuiverheden en reduceert dit. Zo draag het bij aan het reinigen van de poriën zodat deze verkleinen. Dat maakt dat de huid verzorgd oogt. De leisteen- en theeboomolie dat in de Active Purifier verwerkt zit, werkt antibacterieel en vermindert zo de aanwezige puistjes op je huid snel en effectief. Als jij bijvoorbeeld al langere tijd af wilt van je storende rimpels en fijne lijntjes, is Lift Express een zeer geschikt product. Dit type ampul zorgt ervoor dat je huid gelift wordt en gladder aanvoelt en uitziet.

Er zijn ampullen met liftende en anti ageing werkstoffen maar ook ampullen die helpen bij een onzuivere huid.

Babor Webshop

Ben jij op zoek naar passende ampullen(kuur)? Bij de BABOR Webshop bieden we verschillende opties aan! Hier vind je onder andere de genoemde Lift Express en Active Purifier, maar ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld een vochtkick of een vermoeide huid. Ampullenkuren zijn helemaal aan de persoon aan te passen, en zo kun je een kuur samenstellen waarmee jij aan jouw wensen kunt voldoen. Als jij nog zoekende bent naar het geschikte product voor je oneffenheden, is het raadzaam je te laten adviseren door een huidspecialist of een BABOR productspecialist. Je kunt ons bellen of mailen met je vraag, wij helpen je graag. Op deze manier kun jij hét product vinden wat bij past en je gewenste resultaat behalen.

2 opmerkingen over “Huidverzorging & kleine krachtbommetjes – BABOR Ampullen

 1. Trudy schreef:

  Om de huid goed te houden, hoe vaak gebruik je de ampullen. Er staat het este 7 dagen achter elkaar, maar wanneer dan weer de volgende 7?

  1. Je BABOR specialist schreef:

   Beste Trudy,
   Dank je wel voor je vraag. De meeste ampullen mag je in principe 365 dagen per jaar gebruiken. Wanneer je een set van 7 ampullen gebruikt hebt kan je dus aansluitend een volgende set van 7 gebruiken. Sommige ampullen zijn echt als korte kuur bedoeld (bijvoorbeeld alle Doctor BABOR Power Serum ampullen), na deze 7 dagen gebruikt te hebben wordt geadviseerd 4 weken te wachten voordat je dezelfde ampullen weer inzet. Maar wanneer je deze serie ampullen buiten beschouwing kun je ampullen achter elkaar gebruiken.
   Vriendelijke groet,
   Je BABOR specialist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *